InfraMarks

Bærekraftig innovasjon integrert i byroms møbler

solar-bench.comKontakt oss

InfraMarks blander høyteknologi med enkel, tidsriktig formgiving og bærekraftig energiutnyttelse.

Nederlandske InfraMarks utvikler produkter som gjør samfunnet smartere, grønnere, tryggere og mer bærekraftig.

Solenergi er alt som trengs, ingen behov for kabler eller andre installasjoner. Produktene skaper fremtidens møteplasser i byrommet med integrert teknologi, og er dermed vært vurdering i forbindelse med smartby-prosjekter.

For alle produkter vennligst besøk nettsiden: www.solar-bench.com

Smart solar bench

På denne benken finnes det mulighet for lading av mobilt utstyr via tradisjonell USB-uttak (4 stk), eller med trådløse ladeplasser for enheter som støtter dette (2 stk). Alt man trenger er plassering i byrommet hvor solen når frem til solcellene som er plassert på overflaten, og lader opp batteriene inni benken. Innebygde vifter sørger for at overflaten aldri blir mer enn 30 grader. Benken kan utstyres med wifi-hotspot.

Standardfarge er hvit, men benken kan leveres lakkert i RAL-farge. Vekt 140 kg.

Smart Solar piknikløsning

Piknikløsningen fra Infra Marks har solcellen plassert på bordplaten. Settet består av to benker og et bord og er en fin møteplass for studiestund eller en kort arbeidsøkt ute i solen! For mobilt utstyr finnes det fire USB-ladepunkter og to trådløse ladere på toppen av bordplaten. Innebygd ruter kan utstyres med SIM-kort – da får man 4G internett i området rundt sittegruppen. I tillegg til dette kan bordet utstyres med 230 V uttak som gjør det mulig å lade opp El-sykler og liknende. Alt uten noen form for kabling! Solenergi er alt som trengs.

Bord og benker leveres lakkert i hvilken som helst RAL-farge. Standardfarge er hvit.