InfraMarks

Bærekraftig innovasjon integrert i byroms møbler

solar-bench.comKontakt oss

InfraMarks blander høyteknologi med enkel, tidsriktig formgiving og bærekraftig energiutnyttelse.

Nederlandske InfraMarks er en av våre aller nyeste samarbeidspartnere. InfraMarks utvikler produkter som gjør samfunnet smartere, grønnere, tryggere og mer bærekraftig.

Solenergi er alt som trengs, ingen behov for kabler eller andre installasjoner. Produktene skaper fremtidens møteplasser i byrommet med integrert teknologi, og er dermed vært vurdering i forbindelse med smartby-prosjekter.

For alle produkter vennligst besøk nettsiden: www.solar-bench.com

Smart solar bench

På denne solcelledrevne benken finnes det mulighet for lading av mobilt utstyr via tradisjonell USB-uttak (4 stk), eller med trådløse ladeplasser for enheter som støtter dette (2 stk). Alt man trenger er plassering i byrommet hvor solen når frem til solcellene på overflaten, og lader opp batteriene inni benken. Innebygde vifter sørger for at overflaten aldri blir mer enn 30 grader. Benken kan utstyres med wifi-hotspot fra lokal nettleverandør. Standardfarge er hvit, men benken kan leveres lakkert i RAL-farge. Vekt 140 kg.

Smart Solar Picnic-løsning

Picnic-løsningen fra Infra Marks har solcellen på bordplaten. To benker tilhører settet. Fin møteplass for studiestund eller oppdatering av Facebook ute i solen! For mobilt utstyr finnes det fire stykker USB-ladepunkter og to stk trådløse ladere på toppen av bordplaten. Innebygd ruter kan utstyres med SIM-kort fra lokal nettleverandør; da får man en rask 4G internett i området rundt sittegruppen. Tillegg til dette kan bordet utstyres med 230 V uttak som gjør det mulig å lade opp El-sykler og liknende. Alt uten noen form for kabling! Solenergi er alt som trengs. Som benken, kan bord og benker leveres lakkert i hvilken som helst RAL-farge. Standardfarge er hvit.