Manga Street

Formsterke produkter for å skape plasser for uformelle møter i det offentlige rom

Mangastreet.euKontakt oss

Manga Street er en spennende dansk produsent. Produktene er utformet av industridesigner Julie Storm Christensen og preges av runde former, sterke farger og leken sjarm!

Manga Street er en spennende dansk produsent. Produktene er utformet av industridesigner Julie Storm Christensen og preges av runde former, sterke farger og leken sjarm!  

Scoop-serien inviterer til uformelle møter mellom mennesker i alle aldre. Serien inneholder Scoop-plantekassen og krakken Scoopi, som kan leveres med to forskjellige typer seter og bordplate. Plantekassen kan leveres også med LED-lys og skape stemning på hvilken som helst plass eller hage! 

Produktene er hovedsakelig laget av vedlikeholdsvennlig rotasjonsstøpt polyetylen.

For alle produkter vennligst besøk nettsiden: mangastreet.eu

Scoop plantekasse

Plantekasser

En myk og artig form som skifter karakter etter fargevalget; mange friske farger samt en del dempede å velge mellom! Kan boltes eller støpes fast på underlaget. Plantekassen Scoop kan leveres for inne- eller utendørsbruk.

Materialet er polyetylen. 

Scoop Light

Produkter med integrert lys

Scoop Light er en stemningsgivende plantekasse med LED-lyslenke montert inni. Lyset kan skifte farge i takt med sesonger, eller jevnt gjennom hele kvelden. For å få mest ut av de forskjellige lysfargene er det anbefalt å velge noen av de lyseste variantene. Lysstyrken kan reguleres via medfølgende fjernkontroll. Et spennende produkt for å lyse opp inngangspartier, skape stemning ved serveringssteder og fellesområder, eller å bringe farger og lys der det trengs! 

Scoopi-seter

Benk

Scoopi-setene kan plasseres sammen med hverandre på utallige måter. De passer også mot Scoop-plantekassene; innhuket på siden av krakken er i samme radius som plantekassen. Scoopi kan utstyres med sitteflate i polyetylen eller granulert gummi. Mellom to Scoopier kan det plasseres også en liten bordflate. Sympatiske og uformelle sitteplasser som passer utmerket til skoler, barnehager og byrom. Kan også benyttes innendørs.

Materialet er polyetylen og det er mange fargekombinasjoner å velge mellom.

Squid-piknikbord

Piknikløsninger

Hyggelig og barnevennlig pikniksett for de aller minste! Holdbare og robuste materialer og en form som sikrer gode samlingsstunder ute eller innendørs. Passer utmerket til barn mellom 2 og 10 år.  Blekksprutinspirert ramme under sikrer stabilitet selv om noen skulle finne på å kravle over bordplaten!

Bordplate og sete i høytrykkslaminat (HPL) og ramme i solide stålrør (galvanisert).