Manga Street

Formsterke produkter for å skape plasser for uformelle møter i det offentlige rom

Mangastreet.euKontakt oss

Manga Street er en spennende dansk produsent. Produktene er formet av industridesigneren Julie Storm Christensen og Kurt Christensen. Runde, humane former og et streif av frigjørende humoristisk sans kjennetegner designen til Manga Street!

Manga Street er en spennende dansk produsent. Produktene er formet av industri designer Julie Storm Christensen og Kurt Christensen. Runde, humane former og et streif av frigjørende humoristisk sans kjennetegner designen til Mange Street!  

Scoop-produktfamilien legger opp til opphold og sosial interaksjon i det offentlige rommet. Serien inneholder Scoop plantekassen og krakken Scoopi, som kan leveres med to forskjellige typer seter og bordplate. 

Disse sympatiske produktene er hovedsakelig laget av vedlikeholdsvennlig rotasjonsstøpt polyetylen. Scoop-plantekassen kan leveres også med LED-lys! Den er virkelige et lysende og artig blikkfang som skaper stemning på hvilken som helst plass! 

For alle produkter vennligst besøk nettsiden: mangastreet.eu

Scoop plantekasse

Plantekasser

Plantekassen Scoop kan leveres for innen- eller utendørsbruk. Sympatisk og artig form som skifter karakter etter fargevalget; mange friske farger samt en del dempete å velge mellom! Passer i mange miljøer. Kan boltes eller støpes fast på underlaget. Materialet er polyetylen. 

Scoop Light

Produkter med integrert lys

Scoop Light er en stemningsgivende plantekasse med LED-lyslenke montert inni. Lyset kan skifte farge, på flere måter, eller den kan stoppes på ønsket farge (rødt til jul, gul til påske etc!). For å få mest ut av fargeskiftningen er det anbefalt å velge noen av de lyseste fargene. Lysstyrken kan reguleres via medfølgende fjernkontroll. Spennende produkt for å lyse opp inngangspartier, skape stemning ved serveringssteder og fellesområder, eller å bringe farger og lys der det trengs! 

Scoopi-seter

Benker

Scoopi setene kan plasseres sammen med hverandre på uttalige måter. De passer også mot Scoop-plantekassene; innhuket på siden av krakken er i samme radius som plantekassen. Scoopi kan utstyres med sitteflate i polyetylen eller granulert gummi. Mellom to Scoopier kan det plasseres også en liten bordflate. Sympatiske og uformelle sitteplasser som passer utmerket til skoler, barnehager og byrom. Kan også benyttes innendørs. Materialet er polyetylen og det er mange fargekombinasjoner å velge mellom.

Squid-picnic bord

Picnic løsninger

Hyggelig og barnevennlig picnic-sett for de aller minste! Holdbare og råbuste materialer og form som sikrer gode samlingsstunder ute eller innendørs. Passer utmerket til barn mellom 2 og 10 år.  Blekkspurt-inspirert ramme under sikrer stabiliteten enda noen finner på å kravle over bordplaten! Bordplate og sete i høytrykkslaminat (HPL) og ramme i solid stålrør (galvanisert).