Byromsekspert med lang erfaring og store visjoner

Franske Concept Urbain har en meget omfattende kolleksjon av produkter for de fleste typer av byrom. I over 30 år har denne bedriften satt sine spor på utforming av offentlige rom i flere land og wesp selger Concept Urbain både i Norge og Sverige. Produsenten har mange produktfamilier med benker, avfallsbeholdere, sykkelstativer og pullerter i samme formspråk og materiale, og gjør det dermed enkelt å skape helhetlig møblering.

Tillegg til produktserier med låst design og noen få variasjonsmuligheter, har denne produsenten kunnskap og kapasitet til å lage kundetilpassete løsninger, som for eksempel buete, runde benker eller store plattformer for samvær. Ta gjerne kontakt med oss for å høre mer om dette.

Produsentens design lab følger nøye med på trender og forandringer i urban utforming. Concept Urbain fokuserer på å følge bransjens estetiske og praktiske krav, samt forventninger om bærekraftig produksjon med brukte materialer og gode produksjonsmetoder. Produktene kan leveres med trespiler laget av eik, akasia eller annet europeisk treverk.

For alle produkter vennligst besøk nettsiden: www.concept-urbain.fr

Nastra-serie

Benker og pullerter/sykkelparkeringsprodukter

Denne serien inneholder blant annet den populære pullerten/sykkelparkeringsproduktet Stoppenålen. Materialet er støpejern, og formspråket herlig fransk, med finfine detaljer blandet med snev av skandinavisk enkelhet. Produktene er veldig solide og holdbare.

Benken og stolen i Nastra-serien har fantastisk sittekomfort og kan leveres med laminat eller stål på setet. 

Bubble

Stol

Av og til er det helt greit å ville føle seg som en dronning – eller konge. For man får virkelig følelsen av å sitte på en trone når Bubble-stolen omkranser en. Solide stålwire som er sveiset fast på bunnplaten og setet skaper en overraskende effekt; benken er tung og solid, men det føles som den svever!

Leveres også som benk med 190 cm lengde. Kan lakkeres i alle RAL-farger.

Virkelig et annerledes møbel som garantert blir et blikkfang!

Soha-serie

Benker, bord, solstoler og buet modulløsning

Soha-serien inneholder benker, bord, solstoler og et buet, modulbasert benkesystem. Spilene er i treverk, som for eksempel akasie, eller lakkert stål. Soha-benken uten rygg kan leveres etter ønsket radius og lengde, som en buktende slange eller en helt rund løsning. Den kan også tilpasses til murkanter og amfier uten benkonstruksjon under.

Solstolene fungerer som ungdommelig møteplass i byrommet. Satt sammen, rygg mot rygg, skapes et møbel som appellerer til de yngste brukerne av byrommet.

Karma-serie

Benker, bord og avfallskasse

Karma-serien inneholder benker, bord og avfallskasse med spennende vri på designet. Bueformen fra den solide stålrammen er overført på benkenes spiler. I serien finnes det en benk med integrert bord på ryggstøtten; setter man to benker mot hverandre fremstår dette som en komplett piknikløsning. Det lave bordet og krakkene i runde former og enkelt design passer til nordiske miljøer og har mange bruksmuligheter.

Trespilene kan leveres i flere europeiske tresorter, ta kontakt med oss for å høre mer.