Concept Urbain

Byromsekspert med lang erfaring og visjoner

Concepturbain.frKontakt oss

Byromsekspert med lang erfaring og visjoner

Franske Concept Urbain har en meget omfattende kolleksjon av produkter for de fleste typer av byrom. I over 30 år har denne bedriften satt sine spor på utforming av offentlige rom i flere land. Wesp har fra høsten 2017 hatt gleden av å representere Concept Urbain både i Norge og Sverige. Produsenten har mange produktfamilier med benker, avfallsbeholdere, sykkelstativer og pullerter i samme formspråk og materiale, og gjør det dermed enkelt å skape helhetlig møblering.

Tillegg til produktserier med låst design og noen få variasjonsmuligheter, har denne produsenten kunnskap og kapasitet til å lage kundetilpassete løsninger, som for eksempel buete, runde benker eller store plattformer for samvær. Ta gjerne kontakt med oss for å høre mer om dette.

Produsentens design lab følger nøye med på trender og forandringer i urban utforming. Concept Urbain fokuserer på å følge bransjens estetiske og praktiske krav, samt forventninger for bæredyktighet for brukte materialer og produksjonsmetoder. Concept Urbain har vært ISO 14001 sertifisert selskap fra 2010. Vi kan levere produktene med trespiler laget av eik, akasia eller annet europeisk treverk.

For alle produkter vennligst besøk nettsiden: www.concept-urbain.fr

Nastra-serie

Benker og pullerter / sykkelparkeringsprodukter

Denne serien inneholder blant annet den populære pullerten/sykkelparkeringsproduktet Nastra/Stoppenålen. Materialet er støpejern, og formspråket herlig fransk, med finfine detaljer blandet med snev av skandinavisk enkelhet. Produktene er veldig solide og holdbare. Benken og stolen i Nastra-serien har fantastisk sittekomfort og kan leveres med laminat eller stål på setet. 

Bubble

Stolen

Av og til er det helt greit å ville føle seg som en dronning, eller konge. Man får følelsen av å sitte på tronen når Bubble-stolen omkranser en. Solide stålwire som er sveiset fast på bunnplaten og setet skaper en overraskende effekt; benken er tung og solid, men føles som den svever! Leveres også som benk med 190 cm lengde. Kan lakkeres i alle RAL-farger. Virkelig et annerledes møbel som garantert blir et blikkfang!

Soha-serie

Benker, bord, solstoler og buet

Soha-serien inneholder benker, bord, solstoler og buet, modulbasert benkesystem. Spiler i treverk, som for eksempel akasie, eller lakkert stål. Soha-benk uten rygg kan leveres etter ønsket radius og lengde, som buende slange eller helt rund løsning. Den kan også tilpasset for murkanter og amfier uten benkonstruksjon under. Solstolene fungerer som ungdommelig møteplass i byrommet. Satt sammen, rygg mot rygg, skapes et møbel som appellerer til de yngste brukerne av byrommet.

Karma-serie

Benker, bord og en avfallskasse

Karma-serien inneholder benker, bord og en avfallskasse med spennende vri på designen. Bue- formen fra den solide stålrammen er overført på benkenes spiler. I serien finnes det en benk med integrert bord på ryggstøtten; setter man to benker mot hverandre fremstår dette som en komplett picnic-løsning. Lav bord og krakkene i runde former har mange bruksmuligheter, og har en enkel design som passer til nordiske miljøer. Vi kan levere trespilene i et utvalg av forskjellige europeiske tresorter, ta kontakt med oss for å høre mer.