Miramondo

Enkelt, stramt og gjennomtenkt

miramondo.comKontakt oss

Høy kvalitet og holdbare, moderne materialer, samt et formspråk som appellerer til oss skandinaver får du hos Miramondo!

Produktene fra østerrikske Miramondo har meget høy kvalitet, tidsriktig design med spennende material- og fargeutvalg, samt et meget konkurransedyktig prisnivå. Moderne materialer som høytrykkslaminat (HPL), fiberbetong, laserkuttet stål og varmebehandlet ask og lerk gjør det enkelt å finne produktserier som passer til alle typer utendørs anlegg. Miramondo har ingen produkter hvor det forekommer eksotiske tresorter.

Designfilosofien til Miramondo er basert på enkle og effektive produksjonsmetoder, gjennomprøvde materialer og flere års erfaring med formgiving og produksjon av møbler for offentlige rom. Produktenes levetid er lang; deler som eventuelt er skadet kan lett erstattes av nye, og vedlikehold er enkelt. 

For alle produkter vennligst besøk nettsiden: Miramondo.com

La Superfine-serie

Benker og bord

La Superfine benker og bord med HPL plater på seter, bordplater og rygg er et sikkert valg for prosjekter hvor vedlikeholdsbehovet skal være minimalt. Disse solide benkene har overraskende lett og flytende design, og passer i de fleste miljøer. Buen på toppen av ryggstøtten gir en fin hvileplass for albuen. Alle produktene kan boltes fast eller støpes ned med et beslag/vinkeljern. HPL leveres i 5 farger.

Il Posto-seter

Benker

Seter i HPL som gjør det mulig å skape fullverdige sitteplasser oppå byrommets faste konstruksjoner som murkanter, amfier og trapper. Stålramme med seter og ryggstøtter i HPL er et holdbart og vedlikeholdsvennlig måte å gjøre kalde og grove overflater mer publikumsvennlige. Fargene og strukturen på HPL materialet er de samme som på La Superfine serien. Tre forskjellige dybder og 4 lengder. Il Posto L kan leveres også med ryggstøtte og armlener. Il Posto M passer på inntrinn ved vanlig trapp; dybden er 32,5 cm. Minste varianten, Il Posto S, er bare 21 cm dyp og kan plasseres på smalere murkanter.

Superfly-serie

Benker

Superfly benkene ser ut til at de kan lette når som helst! Papirflyet har vært tydelig inspirasjon for designen. Solide benker og bord i to lengder. Platene på rygg, sete og bordplater er av 11 mm tykk HPL, og kommer i stort spekter av farger; totalt 19 forskjellige. Det er lett å finne en fargetone som passer; enten benkene skal være med å skape kontrast eller skli mer mot andre farger på plassen. Det finnes også bord og benker uten rygg i denne serien. Bordet kan leveres i to høyder.

Buddy-serien

Buddy er et spennende produkt med tre forskjellige varianter. På det enkleste kan den benyttes som enkel, rund benk. Setet er laget av polyetylen, og leveres i 8 farger. For å lengre oppholdet på plassen kan vi anbefale varianten med ryggstø på midten. Ryggstøtten er da av samme materiale som setet, høy kvalitets polyetylen.  For virkelig å lage en komplett samlingsplass for hyggelige stunder, er modellen med bord på midten midt i blinken. Bordplaten er av høykvalitets HPL, og leveres i tre farger. Samme tre fargene kan brukes på stålrammen. Buddy kan med fordel brukes også innendørs. Buddy er en av våre aller nyeste, morsomste, beste venner!