Victor Stanley

Create a timeless moment!

victorstanley.comKontakt oss

Victor Stanley er en av USAs største produsenter innenfor møblering og har over 50 års erfaring i bransjen.

Meget høy kvalitet og stort spekter av produkter kjennetegner produsenten. Installasjoner finnes i over 20 land, og mange av de største byene i USA og Europa bruker VS produkter som standard. Populære og holdbare avfallskasser og mange typer av stålbenker med fleksible bruksmuligheter. 98% av alt stål som blir brukt er resirkulert stål!

Resirkulerte plastspiler for piknikløsninger og benker sikrer minimalt vedlikeholdsbehov, og er et meget miljøbevisst materialvalg. Spilene kommer i fire farger. Victor Stanley har også mange sykkelstativer i populær design.

For prosjekter hvor holdbarhet, vandalsikkerhet og tidløst formspråk er et krav, anbefaler vi Victor Stanley produkter. Vi har samarbeid med Victor Stanley i langt over 20 år og selger produktene i både Norge og Sverige!

For alle produkter vennligst besøk nettsiden: www.victorstanley.com

Ironsites®-serie

Avfallskasser

Produsenten Victor Stanley er nok mest kjent for avfallskassen SD-42 (136 l) og lillebroren SD-35 (90L) fra Ironsites®-serien. Disse ble utviklet i sin tid til New York sentrum. Blir man kjent med denne ikoniske og mye brukte modellen, er det lett å kjenne dem igjen fra amerikanske filmer og serien. Dem dukker opp til og med på tegnefilmer (bl annet i filmen Madagaskar pingvinene, fra New York Zoo!) Klassisk, tung og holdbar avfallskasse som har mange tilhengere også her i Norden. Har du besøkt Oslo, Hamar, New York eller Washington D.C.? Da har du mest sannsynligvis brukt dem også! Serien inneholder også platekasse, stammevern og benker i samme design. Benkene kan leveres med resirkulerte plast spiler.

Steelsites™-serie

Stålbenker

Steelsites®-serien med modulbaserte stålbenker er et sikkert valg til miljøer hvor vandalsikkerhet og holdbarhet er viktig; tillegg til spennende design og muligheter for tilpassete løsninger. NBRI-225 og NRBO-225-benkene er buete benker med fast radius, som kan settes sammen til lange, sammenhengende løsninger eller brukes alene. Armlener kan monteres hvor som helst. NRBI er innover buet og NRBO utover. Ved friske fargevalg forandres hele inntrykket på benkene.

NRB-90 benkmoduler fra Steelsites®-serie kan kobles sammen til runde benker (NRB-4); fin måte å oppnå sitteplasser rund trær eller midt på en plass hvor det er hyggelig å ha retningsløse sitteplasser. Steelsites-serien inneholder flere typer av rette og svakt buete modulbenker som kan kobles sammen med 90-graders moduler. Løsninger som NRB-90 kan også tilpasses og leveres med større radius. Steelsites-serien inneholder også picnic-løsninger, bord og krakker. Solide og funksjonelle avfallskassene SDC-24 og SDC-36 leveres med fastmontert topp og sideinnkast.

Steelsites™ RB-serie

Den mest populære benken fra Victor Stanley heter RB-28, og kommer fra serien Steelsites RB. Benken leveres i tre lengder; 1,2m, 1,8 m og 2,4 m. Forseggjorte detaljer som håndslipte sveiseskjøter, elegante buete former mellom rygg og sete samt på armlenene og solid stålspilekonstruksjon kjennetegner denne ikoniske benken. Benken er tung men fremstår som luftig; man kan se bakenforliggende detaljene som beplantning gjennom benken. Spilene skaper også spennende skygger på bakken og bak benken. Denne serien inneholder flere spennende stålbenker i stram design samt en avfallskasse.

Production-serie

Production-serie kjennetegnes av enkelt formspråk kombinert med robust design som tåler de fleste miljøene. Avfallskassen RTC-40 og SDRTC-40 (med sidedør) har et moderne formspråk og godt volum. Runde, solide stålspiler kombinert med gjennomprøvde detaljer og høy finish garanterer holdbar avfallshåndtering og appellerende, urban utseende. Benker i samme serien kan leveres med runde eller flate stålspiler samt med resirkulerte plast spiler. Benkene PRSO- 327 og PRSI-227 er buete benker med standard radius; enten med konveks eller konkav kurve. Det er lett å få til et helhetlig miljø ved bruk av produkter fra samme serie