Escofet

Urbane møbler gjennom århundrer

escofet.comKontakt oss

Escofet er et Barcelona-basert selskap som gjennom design av urbane elementer og arkitektonisk betong endrer byer og inviterer til bruk av det offentlige rom.

Escofet jobber for å alltid ligge i forkant av endringer i samfunnet. Sammen med ulike arkitekter, designere og landskapsarkitekter utvikler de nye løsninger og produkter innenfor sine fem hovedområder:

  • den livlige byen
  • den lekne byen
  • den grønne byen
  • den tilgjengelige byen
  • den bærekraftige byen

Hos Escofet elsker vi byen. Vi har fremmet endring og transformasjon i byer i over 100 år. Vår tids nye utfordringer motiverer oss til å fortsette å jobbe med å designe nye løsninger og produkter for å fremme møter mellom mennesker og fylle byen med liv igjen.

Betong

Escofet er kjent for sine mange spennende møbler i betong.

Du finner alt fra enkle, stilrene benker til skulpturelle møbler som både utfordrer og begeistrer! Møblene er laget for å gi oss et sted å sette oss ned, et sted vi kan hvile, men de er også der for å forskjønne byen, skape liv og glede.

Vi lever i en tid med store endringer i byene våre. Menneskene får en større rolle og plass. Den nye urbane modellen utvider, puster og gir energi til offentlige rom, skaper nye rom med nye bruksområder, og oppmuntrer til samhandling mellom mennesker.

For vi skal leve sammen i byene våre.

Grønt liv med plantekasser

Alt kan ikke være betong. Eller asfalt. Eller stein.

Vi trenger det grønne. Og hos Escofet finner du alt fra store, deilige elementer med plass til alt fra trær og busker til mindre planter – og mindre, nettere potter og kasser du lett kan plassere. Og flytte på.

Det viktigste er kanskje samspillet mellom det harde og det myke i de stramme linjene og moderne designet – og de grønne, livgivende plantene.

Escofet produkter