Furnitubes

Over 70 år med kompetanse innen produksjon og design av byromsinventar!

furnitubes.comKontakt oss

I over 70 år har engelske Furnitubes formgitt og produsert byromsmøbler. Produsenten er en av Englands største. Kolleksjonen er omfattende, og nyheter lanseres tett. Gjennom tiden har Furnitubes utviklet omfattende produktkonsepter; videreutviklet de eldste produktene, og fulgt på nåtidens krav for design, innovasjon og bærekraft med nye, spennende serier.

Egne designere står klare for å hjelpe kundene med krevende, spesielle prosjekter, samt jobber med utvikling av egne produktserier. Det er mye som har skjedd siden starten i 1946, da Furnitubes ble stiftet og hovedsakelig produserte møbler og utstyr fra resirkulerte stålrør fra etterkrigstidens verftsindustri. Høy kvalitet er en selvfølge, og ved besøk i England, nesten på hvilken som helst by, finner man ofte eldre og nyere Furnitubes installasjoner i byrommet. 

Kolleksjonen inneholder benker, bord, mange sykkelparkeringsprodukter, sykkelskur/tak, pullerter, stammevern, tregruberister, avsperringer, gelendere og mer. De siste årene har Furnitubes lansert flere spennende, modulbaserte møbelserier for sosiale og smarte møteplasser i det offentlige rom. 

For alle produkter vennligst besøk nettsiden: www.furnitubes.com

Uniun®-serie

Sittebenker og plantekar

Nylig lansert modulbasert serie med sittebenker og plantekar. Rammen er i polyetylen, og for trespiler kan vi levere flere typer av europesik treverk. Spennende form, som gjør hundrevis av kombinasjoner mulig. Størrelsen av benk- og plantekar-delen kan varieres, og spilene kan monteres på to retninger. Rammen kan leveres i flere farger (grå er standard), eller som 100% resirkulert plast. Da er fargen sort. 

Seven-serie

Benker & bord

Denne serien inneholder benker, seter og panel-moduler. Seven-serien bidrar til å skape sosiale møteplasser med mange variasjonsmuligheter. Høye panelmodulene skaper bordflater eller høyere sitteplasser som spesielt ungdommen setter pris på.  En av spilene er av stål, og kan lakkeres i kontrastfarge. Alle RAL farger er tilgjengelige for ståldeler. Trespilene er i Kebony, og er dermed bærekraftige og holdbare. 

RailRoads-serie

Sittebenker, plantekar og picnic løsninger

Som navnet sier, er denne serien inspirert av togbanen, nærmere sagt modelltogbanens moduler. Benker, bord og plantekar som kan settes sammen til solide benker av utallige kombinasjoner; runde, buete, rette og mange andre geometriske former. I serien finnes også større plattform (B 140 cm) som kan utstyres med ryggstøtter på midten eller brukes som den er. Vi kan levere denne serien med flere typer av europeisk treverk. 

Letterform®

Sykkelparkering

Sykkelstativer formet som bokstaver gir muligheten å profilere kommunens eller firmaets navn, fortelle hvor man er, eller til og med å gi en liten beskjed for plassens brukere. Alle bokstavene utenom æ, ø og å er å finne i denne serien, tillegg til en blank/mellomrom. Inspirasjon for designen har vært den geometrisk formete Sans Serif-fonten med røtter i 1920-tallets Tyskland. Med disse stativene kan plassens identitet bli enda mer styrket. Kan lakkeres i alle RAL-farger, og leveres for overflatemontering eller for nedstøping.