Furnitubes

Over 70 år med kompetanse innen produksjon og design av byromsinventar!

furnitubes.comKontakt oss

I over 70 år har engelske Furnitubes møblert byrom med sine omfattende produktkonsepter. De har videreutviklet de eldste produktene og fulgt opp nåtidens krav for design, innovasjon og bærekraft med nye, spennende serier.

Mye har skjedd siden starten i 1946 da Furnitubes ble stiftet. Den gang produserte man møbler og utstyr hovedsaklig fra resirkulerte stålrør fra etterkrigstidens verftsindustri. Nå står egne designere klare for å hjelpe kundene med krevende, spesielle prosjekter, samt jobber med utvikling av egne produktserier. Høy kvalitet er en selvfølge, og ved besøk i England, i nesten hvilken som helst by, finner man eldre og nyere Furnitubes installasjoner i byrommet. 

Kolleksjonen inneholder benker, bord, mange sykkelparkeringsprodukter, sykkelskur/tak, pullerter, stammevern, tregruberister, avsperringer, gelendere og mer.

De siste årene har Furnitubes lansert flere spennende, modulbaserte møbelserier for sosiale og smarte møteplasser i det offentlige rom. 

For alle produkter vennligst besøk nettsiden: www.furnitubes.com

Uniun®-serie

Sittebenker & plantekar

Modulbasert serie med sittebenker og plantekar i en spennende form, som gir hundrevis av mulige kombinasjoner. Størrelsen på benk- og plantekardelen kan varieres, og spilene kan monteres på i to forskjellige retninger. Rammen i polyetylen leveres i flere ulike  farger (grå er standard), eller i sort med 100% resirkulert plast. Trespilene finnes i flere typer europeisk treverk.

Seven-serie

Benker & bord

Denne serien inneholder benker, seter og panelmoduler. Seven-serien bidrar til å skape sosiale møteplasser med mange variasjonsmuligheter. Høye panelmoduler gir bordflater eller høyere sitteplasser som spesielt ungdommen setter pris på.  En av spilene er av stål, og kan lakkeres i kontrastfarge. Alle RAL farger er tilgjengelige for ståldeler. Trespilene er i Kebony, og er dermed bærekraftige og holdbare. 

RailRoads-serie

Sittebenker, plantekar & piknikløsninger

Som navnet sier, er denne serien inspirert av tog – nærmere sagt modelltogbanens moduler. Benker, bord og plantekar som kan settes sammen til solide sittegrupper av utallige kombinasjoner; runde, buede, rette og mange andre geometriske former. I serien finnes også en større plattform (B 140 cm) som kan utstyres med ryggstøtter på midten eller brukes som den er.

Serien leveres med flere typer europeisk treverk. 

Letterform®

Sykkelparkering

Sykkelstativer formet som bokstaver gir muligheten å profilere kommunens eller firmaets navn, fortelle hvor man er, eller til og med å gi en liten beskjed til plassens brukere. Med disse stativene blir plassens identitet enda mer styrket! Inspirasjonen til designet har vært den geometrisk formede Sans Serif-fonten med røtter helt tilbake til  1920-tallets Tyskland. Alle bokstavene utenom æ, ø og å er å finne i denne serien, tillegg til blank/mellomrom.

Kan lakkeres i alle RAL-farger, og leveres for overflatemontering eller for nedstøping.