Moonako

Endeløse muligheter med subtile og moderne møbelserier

moonako.frKontakt oss

Franske Moonako har en spennende tilnærming på møblering av offentlige rom. Modulbaserte, fargerike og formsterke produkter, som tilbyr mange måter å møblere alle typer av møteplasser med liten twist!

Meste parten av produktseriene kan benyttes både ute og inne. Organisk formete moduler i to høyder, spennende produkter for bassengkant og hagerom, samt moderne sofaserier for offentlige rom innendørs er noe denne produsenten har å by på. Fransk formgiving utført med sterk identitet og flere års erfaring innen møbleringsbransjen.

For alle produkter vennligst besøk nettsiden: www.moonako.fr

Arabesque-serie

Organisk formete modulmøbler

Hovedserien Arabesque fra Moonako inneholder organisk formete modulmøbler i høykvalitets polyetylen. Endeløse muligheter for spenstige kombinasjoner med 9 forskjellige deler, i to høyder. Produktene kan brukes både ute og inne, og gjør det dermed lett å få til helhetlige miljøer.  For innendørs bruk kan vi levere seteputer, trukket med høykvalitets stoff fra kjente leverandører. Møblene er laget av 7 mm tykk gjennomfarget polyetylen med markedets beste UV-beskyttelse og veldig behagelig overflate. De er hule, og kan fylles med vann eller sand for mer vekt; dette gjør monteringen veldig enkel! Det finnes også flere typer beslag å velge mellom for fastmontering. Slipp kreativiteten løs og start puslingen! For dwg.-filer vennligst ta kontakt med oss.

LinearStyle-serie

Kolleksjon med sofaer og lenestoler

LinearStyle er en kolleksjon med sofaer og lenestoler med lineært, tidsriktig og gjennomtenkt design.Denne samlingen er utformet for fellesarealer i offentlige og halvoffentlige interiører som lounger i hoteller eller møte/venteplasser ved større bedrifter. Produktene er enkle å vedlikeholde takket være moderne og holdbare materialer. Det finnes flere typer stoff og skinn/nappa å velge mellom for produktene i denne serien. Fargeutvalget er også stor.

Sunside-serie

Produktene designet for terrasser, bassengkanter og hager

Sunside-produktene er designet for hyggelige og avslappende stunder ved terrasser, bassengkanter og hager. Vi kan se oss i dype dagdrømmer, i sløve stillinger, med drinken i nærheten! Avslappende møbler for fritid og sommerens glade stunder. Stolen Moon kan brukes på mange situasjoner, og blir raskt favoritt blant de yngste.