Moonako

Endeløse muligheter med subtile og moderne møbelserier

moonako.frKontakt oss

Franske Moonako har en spennende tilnærming til møblering av det offentlige rom. Modulbaserte, fargerike og formsterke produkter som gir en enorm fleksibilitet der kun fantasien setter en stopper for deg!ser med liten twist!

Mesteparten av produktseriene til Moonako kan benyttes både ute og inne. Organisk utformede moduler i to høyder, spennende produkter for bassengkant og hagerom, samt moderne sofaserier for offentlige rom innendørs er noe denne produsenten har å by på. Fransk formgiving utført med sterk identitet og flere års erfaring innen møbleringsbransjen.

For alle produkter vennligst besøk nettsiden: www.moonako.fr

Arabesque-serie

Organisk utformede modulmøbler

Hovedserien Arabesque fra Moonako inneholder organisk utformede modulmøbler. Her får du endeløse muligheter for spenstige kombinasjoner med ni forskjellige deler, i to høyder. Produktene kan brukes både ute og inne, og gjør det dermed lett å få til helhetlige miljøer. 

For innendørs bruk kan vi også levere seteputer, trukket med høykvalitetsstoff fra kjente leverandører. Møblene er laget av 7 mm tykk gjennomfarget polyetylen med markedets beste UV-beskyttelse og behagelig overflate. De er hule og kan fylles med vann eller sand for mer vekt. Dette gjør monteringen veldig enkel! Det finnes flere typer beslag å velge mellom for fastmontering.

Slipp kreativiteten løs og start puslingen!

For dwg.-filer, vennligst ta kontakt med oss.

LinearStyle-serie

Sofaer og lenestoler

LinearStyle er en kolleksjon med sofaer og lenestoler med lineært, tidsriktig og gjennomtenkt design.

Denne samlingen er utformet for fellesarealer i offentlige og halvoffentlige interiører som lounger i hoteller eller møte/venteplasser ved større bedrifter. Produktene er enkle å vedlikeholde takket være moderne og holdbare materialer. Det finnes flere typer stoff og skinn/nappa å velge mellom for produktene i denne serien. Fargeutvalget er også stort.

Sunside-serie

Produkter designet for terrasser, bassengkanter og hager

Sunside-produktene er designet for hyggelige og avslappende stunder på terrassen, ved bassengkanten eller i hagen.

Det er ikke vanskelig å forestille seg en deilig sommerdag, liggende henslengt i hagen mens humla suser og drømmene tar deg langt bort når man ser disse møblene! Dette er moderne møbler i en leken stil som passer perfekt til sol og sommer.

Ta for eksempel stolen Moon. Med sin runde form gir den et helt eget uttrykk til uteplassen eller rommet, og vi garanterer at den blir en favoritt blant de yngste. 

Moonako-produkter