Out-sider

Out-sider møblerer byrommet med modige former og farger

Out-sider.dkKontakt oss

Danske out-sider leverer populære møbler i klare farger og organiske former som inviterer til samvær, lek og bevegelse. Hovedmaterialet er polyetylen og produktene fungerer like fint ute som inne.

Tanken bak formgivingen er å skape spenstige produkter med mange funksjoner i et. out-sider har også som mål å integrere moderne teknologi i byromsinventar. I kolleksjonen finner vi blant annet sykkelpullerten Bike Sun, pullerten Point Sun og det skulpturelle betongmøbelet Jello med solcelledrevne LED-lys integrert i designen.

Kjente danske arkitekter og designere står for produktdesignet. Kolleksjonen inneholder også noen produkter fra øvrige kjente europeiske produsenter i moderne og holdbare materialer.

For alle produkter vennligst besøk nettsiden: www.out-sider.dk

Loop-benk

Loop er et enkelt og fleksibelt møbel som fungerer både ute og inne. Den inviterer til opphold, hvile og bevegelse. Sosial og enkel samlingsplass som appellerer spesielt til de yngre. Benken kan fylles med sand eller vann og er dermed som skapt til midlertidige installasjoner i forbindelse med konserter og alle slags sosiale sammenheng. Loopen kan også leveres med LED-lys eller med bord på midten. Loop Cone fra samme serie passer også på midten, og blir en fin ryggstøtte! 

Diameter 180 cm, høyde 40 cm. Materialet er rotasjonsstøpt polyetylen. Mange fine farger å velge mellom.

Loop-modulbenker

Produktfamilien Loop inneholder tre populære modulbenker; Loop Arc, Line og Corner. Dette gir utallige muligheter for sammenkobling til lange rette, snirklete eller runde benker! Profilen er lik på alle modulene, og de holdes sammen mot hverandre med beslag montert under. Ellers kan disse fylles med vann eller sand for mer vekt.

En enkel og rask løsning for å få til mange meter sitteplasser og piffe opp en ellers kjedelig ute- eller inneplass! Fungerer utmerket også som omramming av sandkasse, beplantet område eller spillebane.

Plateau O, L og I

Piknikbordet Plateau er et sosialt møbel som inkluderer alle. Plateau leveres med lukket, rund benk rundt bordet, modell O eller med en åpning i begge endene for smidigere av- og påstigning; modell L. Modell som er tilpasset for rullestolbrukere i begge endene kalles for Plateau I. Bordplaten og setene er av meget slitesterk, værfast og holdbart HPL (høytrykkslaminat). Ramme i kraftig galvanisert stål.

Vi er sikre på at utelunsjen smaker fortreffelig når alle er samlet rundt Plateau! Ta kontakt med oss for å se farge- og materialprøver.

HopOp med variasjoner

Sitte/hoppepullerten HopOp er et populært produkt som brukes til både bevegelse og hvile! Flere steder har vi observert at disse blir ivrig brukt av de minste på dagtid; da hoppes og sprettes det hit og dit, og når kvelden kommer blir plassen et naturlig samlingssted for områdets ungdommer.

HopOp leveres som standardvariant for nedgraving. Synlig diameter og høyde varieres ved å snu produktet 180 grader og montere den dypere/grunnere. For fast dekke kan HopOp500 benyttes da den boltes fast på underlaget. Denne modellen kan også brukes innendørs og er et fint valg for skoler/barnehager hvor møbler med stoff er utsatt for slitasje og hærverk.

HopOp500 leveres også med LED-lys!