King Arthur

Det runde bord – uløselig knyttet til King Arthur og hans riddere. Legendene er mange og historiene er fortalt og gjenfortalt i det uendelige. Kanskje var det et alter kongen tok i bruk for å samle sine folk? Eller var det Merlin som ga bordet sin viktige plass?

Bordet uten ende

Uansett hvor det stammer fra, så lanserer vi nå et helt nytt modulbasert piknikbord fra Miramondo til små og store riddere – uansett behov. For om det er 12, 24 eller 40 hæren, har King Arthur plass til alle!

Og som vi vet, så har ikke et rundt bord har noen ende. Og sagnet sier at Kong Arthurs runde bord var ment å vise at alle hadde samme status slik at ingen skulle føle seg utenfor. For riddere var nok ikke like ridderlige hele tiden, og en krangel ved Yuletide på tidlig 1200-tall skal ha vært noe av årsaken til den nye og mer inkluderende formen.

Og akkurat så inkluderende er King Arthur fra Miramondo også. Det er selvsagt tilpasset rullestoler som gir alle samme mulighet til å bli en del av ridderhæren.

Fleksibelt

King Arthur passer perfekt når du skal samle ridderordenen din på skolen, i bakgården eller i en av byens parker. De fleksible modulene kan settes sammen til ett helt rundt bord, eller flere runde former på en lang rekke. Ut fra den plassen du har til rådighet og hvor mange riddere du trenger å samle, designer du ditt runde bord.

Vi sender hele møbelet flatpakket for å spare frakt og miljø, og du monterer det hele enkelt selv. Bord- og sitteflate er i det svært populære materialet høytrykkslaminat som gir deg et meget slitesterkt og vedlikeholdsfritt møbel som tåler alt (akkurat som ekte riddere).

Les mer om de tekniske beskrivelsene av King Arthur og kontakt oss om du har noen spørsmål!