online tegneprogram

Å finne den perfekte møbleringsløsningen for ditt tilmålte areal er ikke alltid like enkelt. Det kan være vanskelig å se hva man faktisk får plass til, hva som passer og hvordan man kan utnytte det rommet man har til rådighet.

For noen er løsningen å samarbeide med en landskapsarkitekt, andre velger å bruke oss i wesp som rådgivere, men det finnes også en ot online tegneprogram!

ViZU

Tegn selv

Danske out-sider er en av våre største leverandører og de har utviklet et eget online tegneprogram som gjør det mulig for deg å sette opp dine egne kombinasjoner og teste ut dine egne ideer ut fra ditt behov og dine ønsker. Her kan du leke deg frem til en perfekt løsning alene, eller ta kontakt med oss for råd og innspill.

Programmet er meget enkelt bygd opp og du kan velge å bygge et helt eget prosjekt eller la deg inspirere av noen av de forhåndstegnede oppsettene. Du kan lagre utkastene dine og fortsette arbeidet senere. Du kan også importere tegninger fra prosjektet direkte inn i programmet og jobbe i faktiske prosjekttegninger, noe som er både praktisk og effektivt.

Så neste gang du drømmer om å gjøre noen endringer utenfor bygget, i den lille parken, i bygårdsrommet eller i de sosiale sonene rundt deg – klikk deg inn i out-siders eget designprogram og se akkurat hvor fint det kan bli.

Kanskje rykker endringene enda litt nærmere når du ser det tydelig for deg?

Og husk – vi er også tilgjengelige til å bistå deg om du trenger hjelp til å finne den perfekte møbleringsløsningen hos deg!