Plateau Picnic I

Er det en ting vi har lært av å være adskilt og avstengt fra hverandre, er hvor viktig det er å få møtes. Vi trenger å kunne sette oss ned. Sammen. Vi trenger sosiale møbler der vi kan finne ro, betrakte de rundt oss, være en del av samfunnet igjen.

Flere av våre møbler passer like godt inne som ute, de inviterer til fellesskap, lek og samvær. Vi ser at det sosiale er enda viktigere nå enn før, og kanskje dette er tiden for å oppgradere samlingspunktene i deres fellesområder?

Møbler for alle

I lang tid har vi sett en økende etterspørsel etter møbler med flere funksjoner tilpasset alle samfunnets medlemmer. Kanskje spesielt gjelder dette bakgårder eller kjøpesentre som trenger møbler som appellerer like mye til våre yngste som våre eldste. Gode sittegrupper, gjerne med et bord hvor det er lett å få både rullestol, rullator og barnevogn inntil, eller elementer som ligger helt i grenselandet mellom møbel og kunst som åpner et barns fantasi og samtidig legger til rette for en god hvil. En investering i sosiale møbler som fremmer trivsel og samvær mellom naboer, venner og kunder på en og samme tid!

sosiale møbler
Lava fra danske out-sider

Vedlikeholdsfritt

Et annet element er fokus på vedlikehold og levetid. Hvor mye vær tåler egentlig det nye piknikbordet eller den fine benken vi har så lyst på? Dette er viktige spørsmål. Ikke bare for et lite eller stort borettslag, men også for kjøpesentre, kommuner, skoleeiere og utbyggere. Et møbel man vet vil tåle det nordiske klimaet over mange år er selvsagt en langt bedre investering på sikt. Like viktig er enkelt vedlikehold som rengjøring; hvor lett er det egentlig å vaske av for eksempel matrester?

For mange faller valget nå på møbler i høytrykkslaminat, faktisk er dette den raskest voksende materialkategorien vår. Og ikke bare er etterspørselen etter møbler i slitesterke materialer stor; tilbudet vokser i minst like stort omfang. Blant våre benker og piknikmøbler finner du mange varianter i værbestandige materialer og har du noen spørsmål er det bare å ta kontakt med oss! Vi hjelper deg med den beste løsningen for ditt behov.

Sosiale møbler
Buddy Picnic fra Miramondo