Plateau Picnic I

Våren er her og sommeren nærmer seg, og i år – som i fjor, vil mye av vårt sosiale liv foregå ute. Det gir oss en ypperlig anledning til å se på de sosiale uteplassene vi har rundt oss, enten det er en bydelspark, en bakgård, et grønt hjørne der flere gater møtes eller en større lomme med plass til mange. Med riktige møbler kan vi åpne opp og invitere inn til en sosial møteplass med både avstand og nærhet.

Møbler for alle

I lang tid har vi sett en økende etterspørsel etter møbler med flere funksjoner tilpasset alle samfunnets medlemmer. Kanskje spesielt gjelder dette bakgårder som skal være like velegnet for de eldste som de yngste medlemmene av borettslaget eller sameiet. Gode sittegrupper, gjerne med et bord som det er lett å få både rullestol, rullator og barnevogn inntil eller elementer som ligger helt i grenselandet mellom møbel og kunst som åpner et barns fantasi og samtidig legger til rette for en god hvil. Dette er investeringer som fremmer trivsel og sosialt samvær mellom naboer, venner og gjester på en og samme tid!

Lava fra danske out-sider

Vedlikeholdsfritt

Et annet element er fokus på vedlikehold og levetid. Hvor mye vær tåler egentlig det nye piknikbordet eller den fine benken vi har så lyst på? Dette er viktige spørsmål. Ikke bare for et lite eller stort borettslag, men også for kommuner, skoleeiere og utbyggere. Et møbel man vet vil tåle det nordiske klimaet over mange år er selvsagt en langt bedre investering på sikt.

For mange faller valget nå på møbler i høytrykkslaminat, faktisk er dette den raskest voksende materialkategorien vår. Og ikke bare er etterspørselen etter møbler i slitesterke materialer stor, og tilbudet vokser i minst like stort omfang. Blant våre benker og piknikmøbler finner du mange varianter i værbestandige materialer og har du noen spørsmål er det bare å ta kontakt med oss! Vi hjelper deg med den beste løsningen for ditt behov.

Buddy Picnic fra Miramondo