plateau

Bylivet endrer seg. Og de siste årene har også vår måte å leve i byen endret seg raskere enn noensinne. Nå gir vi mer rom til menneskene og mindre rom til biler og transport.

For mennesker er forskjellige. De har ulike behov, ulike krav til byrommene. Alle disse kravene hever også forventningene til hvordan vi utvikler plassene og rommene våre. Hvordan vi lever sammen i det offentlige rom!

Og det er nettopp dette som er bakgrunnen for out-siders møbelserie Plateau.

Bak den stadig voksende Plateau-familien står Holscher Design, et anerkjent og prisvinnende designbyrå fra Danmark. Og det er det skandinaviske som i aller høyeste grad preger møbelserien. Det er enkle linjer, gode materialer og enkle tilpasningsløsninger som gjør møblene tilgjengelige for alle.

Plateau

Nyheter fra Plateau

Målet med Plateau er å oppfordre og underbygge nettopp tanken om hvordan vi skal sosialisere i byene i fremtiden. Hvordan skal vi kunne leve sammen, nyte byen. Og dette i en tydelig ramme i materialer som krever minimalt med vedlikehold – møbler som både ivaretar og varer for flere generasjoner!

Og nå har out-sider lansert enda flere Plateau-medlemmer i samarbeid med Holscher Design. Denne gangen er det virkelig livet sammen som preger møblene. Det er flere piknikbord med plass til både få og flere. Det er bord som lar deg utnytte plassen du har til rådighet optimalt og det er flere varianter som vil skape gode uteområder for alle som vil delta.

plateau

ViZU – tegneprogram fra out-sider

Og dette er møbler som passer like godt ute på en uteservering som inne i et kjøpesenter. De gode materialene tåler alt av vær ute, men tåler like godt å stå inne. Du finner lett ut om de passer inn hos deg om du benytter out-siders tegneprogram som ligger gratis tilgjengelig på deres nettsider. Og hvis du ønsker det, så bistår vi deg gjerne så du kommer i gang!