Pantone 2021

Hvilken farge hadde 2020? Lett å tenke at det var svart. Eller kanskje rød? Corona-rød?

Lenge før vi visste om det lille viruset som skulle gjøre så mye skade, bestemte Pantone Color Institute at 2020 var blått. Klassisk blått. Det var flere enn oss som var spente på hva dommen over 2021 ville bli!

Og i desember fikk vi svaret, men et svar så unikt og overraskende at flere fortsatt er i stuss. For i år klarte de ikke å velge bare en farge. Det ble to! En rolig, nesten meditativ grå og en frisk, energisk gul. To uavhengige farger som sammen skal forene en dypere følelse av omtanke og optimisme. Et bilde på håp og optimisme, men også den motstanden vi stadig møter.

Året farger fra Pantone

Finn årets Pantone hos oss

Og vi har allerede sendt ut flere tilbud med møbler i årets farger. For disse fargene er ikke nye for oss. Dette er farger du finner hos mange av våre møbelprodusenter. Den grå tonen brukes mye som base i møblering både ute og inne. Den er enkel å kombinere med andre farger og elementer, den tar ikke for mye plass og har en diskré fremtoning. Så langt fra den friske, gule som skiller seg markant ut i de fleste miljøer.

La Superfine fra Miramondo

Og vi trenger det gule! Vi trenger et streif av lykke inn mot det grå. For det er mye grått. Men sammen gir det et håp, og vi trenger det håpet vi kan få i 2021.

Så om du skal møblere noe nytt i år; ta en titt på våre gule solstråler sammen med det rolige grå. Vi har mange møbler i begge farger og setter gjerne opp et forslag til deg så du kan spre både optimisme og ro i hverdagen.

Superfly fra Miramondo

Ta kontakt med oss om du vil se flere av våre fine kombinasjoner i årets farger fra Pantone!